KAYSERİ / DEVELİ - Sindelhöyük Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Sindelhöyük Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Sindelhöyük Mahallesi
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Merkezi kömür kaloriferli
Okul servisi bulunmaktadır.
Sindelhöyük yaklaşık 5000 nüfuslu bir mahalledir.
İl Uzaklığı 55 km İlçe Uzaklığı 10 km
VOLEYBOL TURNUVALARI