KAYSERİ / DEVELİ - Sindelhöyük Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Ramazan ayında yardımlaşma duygusunun gelişimi amacıyla ramazan boyunca sadaka kutusu koridora koyduk

toplanan paralar depremzedelere gönderildi.

Develi'nin tanınmış şairlerinden Aşık Seyraniyi hayatını  tanıtan koridor

Ara

Okul Müdürümüz Mehmet Akif TÜRKSOY öğretmenlerimizin derslerine girerek onların ders anlatımını izledi. Öğretmenlerimizle geçmişte yaşadığı tecrübelerini paylaştı. Onlara çeşitli konularda öğütler verdi. İyi bir öğretmen olmak için sabırlı olmamız gerektiğini kendimizi yetiştirmemiz gerektiğini önemle vurguladı.

Ara

Okulumuzun 6. ve 7. sınıf öğrencileri peygamberimize olan sevgilerini göstermek amacıyla kompozisyon yazdılar. Yazılan kompozisyon öğretmenler tarafından oluşturulan jüri eşliğinde öğrencilere okutuldu. Dereceye giren öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunar ve başarılarının devamını dileriz.

Ara

Öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz farklı ortamlarda biraraya gelmektedirler. Okulumuz sosyal bilgiler öğretmeni Hacer KILINÇ'ın kahvaltı daveti, Yine Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Zeliha Nur GÜNER'in düğün merasimi, Yemek vb.

Ara

Okulumuzdaki öğrencilere Sınıf rehber öğretmenleri ve Psikolojik danışman koordineli bir şekilde çalışarak yaşam penceresi anketi uyguladılar. Daha sonra sınıf ve okul risk haritası çıkarıldı. Dezavantajlı öğrenciler belirlendi. Sonunda hayırseverlerle iletişime geçilerek yardıma ihtiyacı olan öğrencilerimize kışlık bot ve mont yardımı yapıldı. şunu da belirtmekte fayda var; hayırsever vatandaşımız isminin gizli tutulmasını önemle rica etti.

Ara

Okulumuz imam Hatip Ortaokulu olduğu için öğrencilerimize İmam Hatipli olduğunu hissettirmek ve bu şuuru kazandırmak için Diyanetle  iletişime geçildi. Ve bu konuda konuşmacı ve vaizler gelerek okulumuzda çeşitli konferanslar düzenlediler.

May

Öğrenci velilerimizle sürekli olarak iletişim halinde olmaktayız. Velilerimize okuldan ve eğitim öğretim sürecinden memnun olup olmadıklarına dair anket düzenledik. Bu anket sonuçları sisteme girilmiştir.

May

Öğrencilerde millî ve manevî bilincin gelişmesi için ülkemiz şairlerinin şiir, kıt’ a ve beyitlerini okumaları, ezberlemeleri üzerine etkinlikler gerçekleştirdik.

May

Okulumuz öğrencilerinin velilerini evlerinde ziyaret ettik öğrencilerin ev ortamları çalışma odalarını görme fırsatı yakaladık.

Nis

Okulumuzda ağaç dikme etkinliğine Develi İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat TOPRAK, Şube Müdürü Hacı YANMAZ, Sindelhöyük Mahallesi Muhtarı Ahmet SINIRTEPE Katılmıştır.

Nis

5 ve 6. sınıflara mesleki gelişim sağlamak amacıyla ezan gamet sala gibi hem müezzinlik hemde imamlık tecrübesi kazandırıldı.